HomeFashionRomee Strijd verklapt of ze te zien zal zijn in de Victoria's...

Romee Strijd verklapt of ze te zien zal zijn in de Victoria’s Secret Fashion Show

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

De Victoria’s Secret Fashion Show is weer helemaal terug van weggeweest: morgen zullen een boel modellen op de runway verschijnen, waaronder ook veel bekende gezichten als Behati Prinsloo, Ashley Graham en Jasmine Tooks. Nu vragen mensen zich natuurlijk af of Romee Strijd, die jarenlang een Victoria’s Secret Angel was, ook mee zal lopen – op TikTok geeft ze antwoord op die vraag.

Get ADE ready met Carista: déze must-haves zitten in haar tas naar een show >

Loopt Romee Strijd mee in de Victoria’s Secret Fashion Show 2024?

De Victoria’s Secret Fashion Show is altijd een waar begrip geweest – maar niet alleen op positieve manier. In 2019 werd ‘ie afgelast door onder andere interne schandalen en controversiële opmerkingen van leidinggevenden van het merk, in combinatie met de kritiek op gebrek aan diversiteit en inclusie. Afgelopen jaar besloot het merk het over een andere boeg te gooien en de show een comeback te laten maken – en ook nu is de Victoria’s Secret Fashion Show 2024 een feit.

Dit zijn Taylor Swifts plannen na de Eras-tour >

Morgen zal de show (in Nederland op woensdag om 01:00 ‘s nachts) worden uitgezonden op Prime Video, Youtube, Instagram en TikTok – maar wie daarin níet te zien is, is Nederlands trots Romee Strijd. Zo laat het model weten in een TikTok waarin ze een life update geeft.

‘Ik zal volgende week gastjury zijn bij Germany’s Next Topmodel. Dat is op dinsdag, dus dat betekent dat ik niet bij de Victoria’s Secret Fashion Show zal zijn,’ laat Romee weten. Of dit ook de reden is van haar afwezigheid, of dat ze überhaupt niet mee zou lopen met de show, is niet duidelijk.

Als Digital Editor brengt Tanne Vleugels je dagelijks op de hoogte van de laatste trends: van mode tot lifestyle. Haar hart gaat sneller kloppen van goede guilty pleasures en de nieuwste it-items, die een combinatie met haar passie voor schrijven de ingrediënten vormen voor haar artikelen. In haar vrije tijd draait alles om balans. Ze vindt het heerlijk om alle toffe feesten en festivals af te gaan, maar kan ook erg genieten van een filmpje op de bank en het uitproberen van nieuwe healthy recepten. Haar favoriete bezigheden zijn het volgen van overpriced sportlesjes en het bezoeken van zoveel mogelijk hotpots in Amsterdam.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img