HomeFootballTEN HAVE Change Management breidt team uit met Luca Zwaan

TEN HAVE Change Management breidt team uit met Luca Zwaan

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Luca Zwaan is haar loopbaan gestart in de consultancy bij TEN HAVE Change Management.

Zwaan trad vorige maand in dienst in dienst als adviseur. In deze rol gaat ze meewerken aan complexe veranderprogramma’s bij opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

TEN HAVE Change Management adviseert klanten bij vraagstukken op gebieden als veranderstrategie, organisatiestructuur, leiderschap- en teamontwikkeling en gedragsverandering onder managers en medewerkers. Het bureau behoort tot de leidende spelers binnen het domein.

Voor Zwaan is TEN HAVE een goede bekende. Tijdens haar studietijd liep ze stage bij het bureau en later deed ze er ook haar afstudeeronderzoek, dat zich richtte op de rol van middenmanagement in ziekenhuizen.

“Tijdens mijn studie en tijd bij TEN HAVE Change Management werd mij duidelijk dat verandermanagement een cruciale rol speelt binnen digitale transformaties”, vertelt Zwaan. “Dit heeft mijn interesse in complexe organisatieverandering aangewakkerd. Ik kijk ernaar uit bredere kennis en ervaring op te doen door te werken aan diverse en uitdagende opdrachten bij TEN HAVE Change Management.”

Luca Zwaan behaalde een bachelor in Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en een master in Digitalization in Work and Society aan de Erasmus Universiteit.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img