HomeFitnessDe Samsung Galaxy Fit 3 is nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

De Samsung Galaxy Fit 3 is nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

Date:

Related stories

Team Netherlands in Den Haag gehuldigd voor WorldSkills 2024

Donderdag 3 oktober ontving minister Bruins de Nederlandse deelnemers ...

Special: Dutch Game Awards 2024-winnaars News Tower, Bomb Rush Cyberfunk en 7th Guest VR

Over de afleveringDe Dutch Game Awards 2024 zijn uitgereikt...

Opvallende daling aantal IT-vacatures in Nederland, terwijl behoefte groot is

Het aantal IT-vacatures in Nederland is het afgelopen derde...
spot_imgspot_img

In februari lanceerde Samsung al de Samsung Galaxy Fit 3. Helaas kwam de fitnesstracker in eerste instantie niet naar Nederland. Tot nu. Je kunt de Samsung Galaxy Fit 3 nu ook in Nederland kopen.

Samsung Galaxy Fit 3

De Samsung Galaxy Fit 3 is een fitnesstracker waarmee je alles rondom je gezondheid in de gaten kunt houden. Het bandje houdt, volgens Samsung, meer dan 100 verschillende work-outs bij. De Samsung Galaxy Fit 3 is met een gewicht van 18,5 gram ook lekker licht. Het scherm heeft een formaat van 1,6 inch en een resolutie van 256 x 402 pixels. Dit is een groot verschil vergeleken met het 1,1 inch scherm van de Samsung Galaxy Fit 2. Het duurt 13 dagen voordat je de Galaxy Fit 3 weer moet opladen en na 30 minuten heb je alweer voor 65 procent aan batterij.

De tracker volgt ook je slaap en laat je zelfs horen of je snurkt. Dan hoor je ook zelf eens wat je partner elke nacht moet aanhoren. Verder kun je muziek afspelen, berichten lezen en ook berichten beantwoorden vanaf je pols. Bang voor de regen hoef je ook niet te zijn, want de Samsung Galaxy Fit 3 heeft een IP68-rating. Dit houdt in dat de tracker volledig beschermd is tegen water en stof. Je kunt je nieuwe gadget dus gewoon omhouden in het zwembad.

De Samsung Galaxy Fit 3 kopen?

Je kunt de Samsung Galaxy Fit 3 kopen in de kleuren grijs, zilver en roze. De fitnesstrackers heeft een adviesprijs van 65 euro. Klik op de link hieronder om naar de website van Samsung te gaan.

Bekijk de Samsung Galaxy Fit 3 bij Samsung

Wat vind jij van de Samsung Galaxy Fit 3?

Gerelateerde artikelen

Goed om te weten: dit artikel is redactioneel. Het bevat een gesponsord linkje waarvoor Androidworld eventueel een financiële vergoeding ontvangt.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img