HomeGolfTelindus Nederland koopt Umbrio

Telindus Nederland koopt Umbrio

Date:

Related stories

spot_imgspot_img

Telindus Nederland kondigt de overname aan van Umbrio, gespecialiseerd in IT & network operations en analyticsplatformen. Dit melden Geert Degezelle, Managing Director bij Telindus Nederland, en Erik Witte, oprichter en Managing Director van Umbrio

Door de integratie van Umbrio in de Proximus Groep kan Telindus zijn klanten verder ontwikkelde managed oplossingen bieden over alle domeinen van de IT-infrastructuur, van on-premises tot in de cloud aldus Degezelle.

Gevestigd in Rijswijk en ook actief in België en Luxemburg, telt Umbrio meer dan 40 hooggeschoolde experts en heeft het bedrijf een aantal banken, overheidsinstellingen en grote industriële spelers als belangrijkste klanten. Umbrio is een Elite Splunk-partner en marktleider als het gaat om IT & network operations, monitoring en analytics in de Benelux. Op basis van machine learning in de Splunk-software, bieden Umbrio en Telindus end-to-end intelligence-oplossingen aan klanten.

Umbrio zal verder geleid worden door het huidige managementteam, dat aan boord blijft om de groeistrategie van het bedrijf verder uit te voeren vanuit het Nederlandse hoofdkantoor, als een autonome dochteronderneming van Telindus Nederland.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img