HomeTechGoogle TV Streamer: opvolger van de Chromecast nu verkrijgbaar

Google TV Streamer: opvolger van de Chromecast nu verkrijgbaar

Date:

Related stories

Schiphol Travel lanceert Nederlands compensatieprogramma voor bedrijven

Het nieuwe kabinet wil samen met de luchtvaartsector de...

Azure OpenAI versus ChatGPT: hoe zit het met dataprivacy?

89% van de technologieleiders maakt zich zorgen over de...

Waarom het Nederlandse pensioenstelsel het best ter wereld is, volgens deze ranglijst

Nederlanders klagen graag over hun pensioen, dat de afgelopen...

Minder kleding bij kringloopwinkels door fast fashion: ‘De kwaliteit is gewoon slecht’

ANPNOS Nieuws•vandaag, 06:23Kringloopwinkels krijgen steeds minder kleding binnen door...
spot_imgspot_img

De Google TV Streamer is vanaf vandaag officieel te koop in Nederland en vervangt binnenkort de Chromecast. Ben je van plan de Google TV Streamer te halen? iPhoned heeft de beste prijzen voor je op een rij gezet!

Lees verder na de advertentie.

De TV Streamer in het kort

De nieuwe TV Streamer is nu eindelijk beschikbaar in Nederland! De Streamer is veel sneller dan de Chromecast met Google TV en heeft nog meer functies. Dankzij het grotere werkgeheugen en de krachtige processor kun je moeiteloos meer apps installeren en bestanden opslaan. In plaats van de 8 GB, krijg je nu maar liefst 32 GB aan opslagruimte.

Met Google TV ben je helemaal klaar om al je favoriete (streaming)apps eenvoudig te installeren en bedienen met de nieuwe afstandsbediening! Het design is fris en modern, met een leuk patroon op de achterkant dat zorgt voor een betere grip.

Leuk extraatje? De afstandsbediening heeft een knop die je zelf kunt instellen om direct je favoriete app of input-kanaal te openen. En ben je de afstandsbediening weer eens kwijt in de bank? Geen paniek! Dankzij de ingebouwde speaker hoor je een piepje, waardoor je hem binnen no-time terugvindt.

Waar kan ik de beste prijzen vinden?

De Google TV Streamer is hier alleen in het wit te krijgen, maar in de Amerikaanse Google Store kun je de exclusieve groene variant scoren, genaamd Hazel. Dit handige apparaatje kost je 119 euro, en vanaf vandaag ligt hij ook bij ons in de winkels! Je kunt hem ophalen in de Google Store of bij andere bekende verkooppunten.

Toch liever een Google Chromecast?

Natuurlijk kun je ook gewoon blijven streamen met je Google Chromecast. Hoewel het apparaatje langzaam uit het assortiment verdwijnt, is het nog steeds op verschillende plekken te koop. Hieronder hebben we de beste prijzen voor je verzameld.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img